Tarieven & Vergoeding

Voor de verschillende diensten gelden verschillende tarieven en mogelijkheden voor vergoeding door de gemeente of de zorgverzekeraar. Kijk goed wat voor jou van toepassing is. Informeer waar nodig bij je zorgverzekeraar, zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Tarieven

Geboortecursussen

Gesprekken

Kennismakingsgesprek (30 minuten): gratis

Individueel gesprek (ca. 45 minuten): €85,-

Gezins- of relatiegesprek (ca. 60 minuten): €125,-

Vergoeding vanuit zorgverzekering

Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging NVPA en het RBCZ. Hierdoor is het mogelijk om vergoeding te ontvangen vanuit de zorgverzekeraar. Vergoeding is enkel mogelijk met een aanvullende verzekering. Hoeveel je per consult vergoed krijgt, is afhankelijk van hoe je verzekerd bent. Meer informatie over vergoeding vind je op de volgende website.

Vergoeding jeugdhulp via gemeente

Hulp voor (gezinnen met) kinderen en jongeren tot 18 jaar kan vergoed worden door de gemeente. Helaas heb ik zelf geen contract met de gemeente. In sommige gevallen is een constructie mogelijk waarbij ik onderaannemer ben. Neem voor de mogelijkheden hiervoor contact op met mij.

Ook is het mogelijk om gebruik te maken van Persoons Gebonden Budget (PGB). Hierover vind je meer informatie op de website van de Rijksoverheid.

Betaling

Na afloop van ieder gesprek ontvang je een factuur per mail, die binnen 14 dagen betaald dient te worden. De factuur kun je zelf  indienen bij je verzekering voor eventuele vergoeding.

Afspraak afzeggen of wijzigen

Voor de cursussen geldt dat tot 7 dagen voor aanvang van de eerste bijeenkomst kosteloos afgemeld kan worden. Bij annulering binnen 7 dagen voor aanvang van de eerste bijeenkomst wordt 50% in rekening gebracht.

Losse afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos afgemeld of verzet worden. Afmeldingen binnen 24 uur van de afspraak worden volledig in rekening gebracht.