Tarieven en vergoeding

Tarieven

  • Kennismakingsgesprek (30 minuten): Gratis
  • Individueel gesprek of oudergesprek (ca. 45 minuten): €85,-
  • Gezinsgesprek of relatiegesprek (ca. 60 minuten): €125,-

Alle tarieven zijn inclusief eventuele BTW.

Vergoeding vanuit zorgverzekering
Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging NVPA en het RBCZ. Hierdoor is het mogelijk om vergoeding te ontvangen vanuit de zorgverzekeraar. Vergoeding is enkel mogelijk met een aanvullende verzekering. Hoeveel je per consult vergoed krijgt, is afhankelijk van hoe je verzekerd bent. Meer informatie over vergoeding vind je op de volgende website.

Vergoeding jeugdhulp via de gemeente
Hulp voor (gezinnen met) kinderen en jongeren tot 18 jaar kan vergoed worden door de gemeente. Helaas heb ik zelf geen contract met de gemeente. Ik onderzoek de mogelijkheden om samen te werken met andere jeugdzorgaanbieders. Hierdoor kan zorg voor jeugdigen (waarbij de indicatie vóór de 18e verjaardag aangevraagd dient te worden) volledig worden vergoed vanuit de jeugdhulpverlening die bekostigd wordt door de gemeente. Neem voor de mogelijkheden hiervoor contact op met mij.

Werkgever
Een andere optie, die ook zeker niet ongebruikelijk is, is om de werkgever financieel te laten ondersteunen voor een zorgtraject. Werkgevers hebben er namelijk ook een belang bij dat jij als werknemer goed in je vel zit, plezier hebt in je werk en dus optimaal kunt functioneren. Maak het dus bespreekbaar bij jouw werkgever. Meer informatie hierover of hulp hierbij nodig? Neem dan contact met me op en ik help je hier graag bij.

Betaling
Na afloop van ieder gesprek kan direct per pin betaald worden. De schriftelijke factuur ontvang je nadien per mail, zodat je die kunt indienen bij je verzekering en/of voor eigen administratie. Bij storing van pin of in onderling overleg kan de factuur achteraf voldaan worden. De factuur dient binnen 2 weken voldaan te worden.

Afspraak afzeggen of wijzigen
Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos afgemeld of verzet worden. Afmeldingen binnen 24 uur van de afspraak worden volledig in rekening gebracht.

Vraag of interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik hoor graag van je!

Contact

Vraag of interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik hoor graag van je!