Tarieven en vergoeding

Tarieven

  • Kennismakingsgesprek (30 minuten): Gratis
  • Individueel gesprek of oudergesprek (ca. 45 minuten): €85,-
  • Gezinsgesprek of relatiegesprek (ca. 60 minuten): €125,-

Alle tarieven zijn inclusief eventuele BTW.

Vergoeding vanuit zorgverzekering
Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging NVPA en het RBCZ. Hierdoor is het mogelijk om vergoeding te ontvangen vanuit de zorgverzekeraar. Vergoeding is enkel mogelijk met een aanvullende verzekering. Hoeveel je per consult vergoed krijgt, is afhankelijk van hoe je verzekerd bent. Meer informatie over vergoeding vind je op de volgende website.

Vergoeding jeugdhulp via de gemeente
Hulp voor (gezinnen met) kinderen en jongeren tot 18 jaar kan vergoed worden door de gemeente. Helaas heb ik zelf geen contract met de gemeente. Vanwege mijn samenwerking met De Gezinsmanager te Tilburg, kan zorg voor jeugdigen in de regio Hart van Brabant (waarbij de indicatie vóór de 18e verjaardag aangevraagd dient te worden) volledig worden vergoed vanuit de jeugdwet die bekostigd wordt door de gemeente. Voor de regio West Brabant Oost (Breda eo) is vergoeding vanuit de jeugdwet mogelijk door samenwerking met Euthopia te Breda. Neem voor de mogelijkheden hiervoor contact op met mij.

Werkgever
Een andere optie, die ook zeker niet ongebruikelijk is, is om de werkgever financieel te laten ondersteunen voor een zorgtraject. Werkgevers hebben er namelijk ook een belang bij dat jij als werknemer goed in je vel zit, plezier hebt in je werk en dus optimaal kunt functioneren. Maak het dus bespreekbaar bij jouw werkgever. Meer informatie hierover of hulp hierbij nodig? Neem dan contact met me op en ik help je hier graag bij.

Betaling
Na afloop van ieder gesprek ontvang je een factuur per mail, die binnen 14 dagen betaald dient te worden. De factuur kun je zelf  indienen bij je verzekering voor eventuele vergoeding. 

Afspraak afzeggen of wijzigen
Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren kosteloos afgemeld of verzet worden. Afmeldingen binnen 24 uur van de afspraak worden volledig in rekening gebracht.

Vraag of interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik hoor graag van je!

Contact

Vraag of interesse?

Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik hoor graag van je!