Locatie en bereikbaarheid

Praktijklocatie
Mijn praktijkruimte bevindt zich in het gezondheidscentrum EMMA, wat toepasselijk staat voor ‘Even Meer Menselijke Aandacht’. Het is het welbekende rode gebouw bij de voetbalvelden in de Reeshof. Op de eerste verdieping vind je mijn praktijkruimte. Ik deel de praktijkruimte met LeefKwadraat. Indien gewenst is het mogelijk om gesprekken te combineren met een wandeling in de omgeving.

Afspraken op locatie
Afhankelijk van de situatie is het mogelijk om afspraken op locatie te plannen, bijvoorbeeld bij iemand thuis of op school. Dit gebeurt altijd in overleg.

Bereikbaarheid
Indien je met de auto komt, kan je eenvoudig gratis parkeren op de ruime parkeerplaats naast het gebouw. Ook voor fietsers is er op ons eigen terrein ruimte om de fiets te stallen. De dichtstbijzijnde bushalte is in de ‘Lemmerstraat’ vanwaar het slechts zo’n 5 minuten lopen is tot de ingang van het pand. Buslijn 2 en 3 komen hierlangs. Vanaf station Reeshof stap je makkelijk over op 1 van deze bussen om mijn praktijk te bereiken. Als je te voet wil komen vanaf station Reeshof ben je ongeveer 30 minuten onderweg